Idézetek

"A táncban benne van kicsinyben a világ: jóság, erő, lassúság mind együtt. Az egyik ember ezt szereti, a másik azt, de nincs, kinek ne tetszenék a tánc."

Kalidásza

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Korábbi híreink

>>> Javított forgatókönyv letöltése <<<


További információk a Részletekre, vagy a Rendezvényeink/Eraklin Kupa menüpontra kattintva érhetők el!

Táncklubunk októbertől új lehetőséget kínál mindazok számára, akik a kimerítő, stresszes hétköznapokban tényleges kikapcsolódásra vágynak, hogy testük és lelkük felfrissüljön, megújuljon.

Kedves Hölgyek és Urak! Jöjjenek el hozzánk párjukkal és tapasztalják meg, hogy milyen boldogságot okoz az együtt megszerzett tudás és egy közösen átélt élmény, melyet életük végéig kamatoztathatnak!

Az Eraklin Táncklub és a Honvéd Kaszinó kultúrával tölti meg az Ady utcát. Részletes programmal frissítve!

Kedves Hölgyek és Lányok! Nálunk partner nélkül is van lehetőség latin táncot táncolni! Autentikus BRAZIL SAMBA óráinkon igazán nőnek érezhetitek magatokat!

A fonyódi lakosság már biztosan találkozott valamely nyári rendezvényen az Eraklin Táncklubbal, hiszen a nagy múltú táncklub tagjai idén nyáron több alaklommal is színvonalas produkciókkal szórakoztatta a balatoni közönséget.

A több mint 25 éves nagykanizsai ERAKLIN TÁNCKLUB MARCALIBAN IS egy nagyszerű közösséggel és sok szeretettel várja a táncolni vágyó gyerekeket, fiatalokat!

Ugye Te is szeretnéd, hogy a szalagavatód napja igazán különleges, életre szóló élmény legyen? Osztályoddal igényes, színvonalas szalagavatós táncot szeretnél tanulni?

>>> Forgatókönyv <<<
Az Eraklin Táncklub Egyesület szeretettel meghívja egyesületük versenyzőit a 2016. június 12-én (vasárnap) megrendezésre kerülő „II. Fonyód Kupa” Klubközi Táncversenyre.

>>> Forgatókönyv <<<
Az Eraklin Táncklub Egyesület szeretettel meghívja egyesületük versenyzőit a 2016. június 12-én (vasárnap) megrendezésre kerülő „II. Fonyód Kupa” Szabadidős Táncversenyre.

A hírre kattintva megtekintheti a részletes programtervet.

Nagykanizsa Város Napi programsorozatához csatlakozva az Eraklin Táncklub Egyesület ebben az évben tizenkettedik alkalommal rendezi meg Tánc Világnapi programját, egy egész napos fesztivál jellegű rendezvény keretén belül.

Elkészült az Eraklin szelet, a táncosok tortája, mely május 1-től a Gerő Cukrászdák étlapján megtalálható lesz. Valamint a nagykanizsai Jago Club Café itallapjára egy új koktél került, mely az "Eraklin" nevet viseli.

Madár Veronika, színésznő, énekesnő. Több színházban játszik táncos-zenés darabokban, zenés önálló estjeivel pedig az elmúlt években mutatkozott be a nagyközönségnek.

-2007-ben és 2011-ben szépségkirálynő -2008-ban a Jóban Rosszban sorozatban szerepet kapott

1999. május 14-én alakult meg a Gördülő Tánccsoport, ahol minden táncos kerekes székkel közlekedő mozgássérült.

Krizbai Teca, 20 éves vak lány vagyok. Nagyon korán, 6 hónapra születtem, emiatt nem fejlődött ki a retinám, ezért élem szemem világa nélkül az életemet, de így is boldog, és kiegyensúlyozott vagyok, hiszen szüleim úgy neveltek, mint egy látó embert, s megmutatták, így is élhetek teljes életet.

"Táncolj Velünk!" az Eraklin Táncklub és a Kanizsa TV új közös műsora.

Március 20-án, idén már harmadik alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, folytatva azt a kezdeményezést, mely kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt vagy csak egy kellemes délutánt szeretnének eltölteni.

Eraklin Táncklub a Kanizsa Centrumban.

Aki lemaradt nagy sikerű újévi társastánctanfolyamunkról, most itt a lehetőség!:)

Február 21-én én az újévben második alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, folytatva azt a kezdeményezést, mely kulturált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt vagy csak egy kellemes délutánt szeretnének eltölteni.

Kérjük adója 1%-át egyesületünk számára ajánlja fel, ezzel is támogatva klubunk működését. Adószámunk: 19272746-1-20

Kedves Hölgyek és Lányok! Nálunk partner nélkül is van lehetőség latin táncot táncolni! Autentikus BRAZIL SAMBA óráinkon igazán nőnek érezhetitek magatokat!

Kedves Hölgyek, Urak, kedves fiatalok! Az újév jó alkalom belefogni olyan dolgokba, melyeket már régen elterveztünk vagy épp egy aktuális eseményekhez kapcsolódnak.

Újra indulnak a Táncos Teadélutánok az Eraklinnál!

Kedves Anyukák, kedves Apukák! Melyik szülő nem lenne büszke gyermekére, aki már kiskorában is ÁMULATBA TUD EJTENI EMBEREKET TÁNCTUDÁSÁVAL?

Az Eraklin Táncklub Jubileumi Bemutatója A nagy múltú nagykanizsai versenytáncklub ismét egy varázslatos estével kápráztatja el közönségét, melyen a jelenlegi táncosok produkciói mellett a régi tagok is újra tánccipőt húznak.


Az Eraklin Táncklub Egyesület sok szeretettel meghívja Önt 2015. október 18-án, vasárnap, 14:30 órakor a „Tánc” című rajz, festmény és fotópályázat eredményhirdetésére és ünnepélyes kiállítás megnyitójára a Kanizsai Kulturális Központ, Hevesi Sándor Művelődési Központ Intézményegységébe (HSMK).

Október 11-én már a hatodik alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, folytatva azt a nagy sikerű kezdeményezést, mely kulturált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt.

Az Eraklin Táncklub Egyesület sikerekben gazdag hétvégét tudhat maga mögött, valóságos éremesőt produkáltak a versenytáncosok. Az október 3-án, a horvátországi Varasdon megrendezett táncversenyről nagyon szép eredményekkel és rengeteg éremmel tértek haza.

Tisztelt Egyesületvezetők, Kedves Táncosok! Az Eraklin Táncklub Egyesület szeretettel meghívja egyesületük táncosait a 2015. október 25.-én (vasárnap) megrendezésre kerülő III. Cséplő Dániel Tánciskolás Emlékkupára

Az Eraklin Táncklub Egyesület szeretettel várja Önt és kedves családját a VI. Kanizsa Kupa Meghívásos Nemzetközi Tíztánc versenyére, 2015. október 25-én, vasárnap 18:00 órakor Nagykanizsán a Zsigmondy – Széchényi Szakközépiskola Tornacsarnokába.

Az Eraklin Táncklub Egyesület a Kanizsa Kulturális Központtal együttműködve rajz, festmény és fotópályázatot hirdet „Tánc” címmel az Eraklin Táncklub 25 éves Jubileuma alkalmából. Mutasd meg Te milyennek látod a táncot!

BRAZIL SAMBA OKTATÁS INDUL Hölgyek részére az Eraklin Táncklubban! Gyere és próbáld ki a karneválok táncát! A samba magával ragadó ritmusai, gyors, élénk zenéje felpezsdíti érzékeidet!

Kezdő társastánc tanfolyam indul fiatalok és felnőttek részére szombatonként 10:30-12:00-ig. Brazil Samba órák indulnak hölgyek részére, csütörtök esténként 19:00-20:00-ig.

A legutóbbi hétvége sem telt tétlenül az idén 25. születésnapját ünneplő Eraklin Táncklub Egyesületben. A táncosok egyszerre két helyen is helyt álltak.

Az Eraklin Táncklub INGYENES szabadtéri programja Az Eraklin Táncklub Egyesület Szeptember 18-án, pénteken ismét tánccal, zenével és jókedvvel tölti meg az Erzsébet teret!

Itt az ősz, tehát eljött a teadélutánok ideje! :) Újra indulnak a Táncos Teadélutánok az Eraklinnál!

Részletekért kattintson a plakátra.

A forgatókönyvek letölthetők ebben a hírben, vagy a Rendezvényeink/Fonyód Kupa menüpontban.

FIGYELEM!!!
Felhívjuk a kedves Versenyzők, Edzők figyelmét, hogy a verseny pontos címe:
8640 Fonyód, József u. 16.
(nem József Attila u.)

A 25 éves Eraklin Táncklub Egyesület szeretné mindenki figyelmébe ajánlani a 180 év Társastánc Nagykanizsán című időszaki kiállítását.

2015. május 31. Az Eraklin Táncklub Egyesület és a Thúry György Múzeum közös szervezésében.

Május 31-én (vasárnap) már negyedik alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, mely kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt.

Az Eraklin Táncklub Egyesület az idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Ez alkalomból egy programsorozatot hozunk létre, amelyben számos különböző jellegű eseményre kerül sor, de mindegyik az alap tevékenységünkhöz, a táncsporthoz, és a tánckultúrához kapcsolódik, ezzel is ünnepelve folyamatos működésünket.

Az Eraklin Táncklub Egyesület idén immár 11. alkalommal rendezte meg Tánc Világnapi programját, mellyel a „Balett Shakespeare-jeként” ismertté vált Noverre, francia balett-koreográfus születésnapjára emlékeznek világszerte.
(új képek kerültek fel a Galériába)

Április 19-én már harmadik alkalommal rendezzük meg vasárnapi teadélutánunkat, mely kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt.

A 25 éves Eraklin Táncklub Egyesület ebben az évben tizenegyedik alkalommal rendezi meg Tánc Világnapi programját, egy egész napos fesztivál jellegű rendezvény keretein belül, együtt működve Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatával és közel harminc tánccsoporttal.

Idén tíz éves a Dance Anywhere, az a nemzetközi kezdeményezés, melynek célja, hogy a világ legkülönbözőbb pontjain egy adott időpontban minél több ember táncra perdüljön. Bárki, bárhol csatlakozhat, nem kell profi táncosnak lenni, lényeg a jókedv és a tánc közösségépítő ereje!

Kanizsatv összeállítása: http://www.kanizsatv.hu/hirek/13623/cha-cha-cha-a-teadelutanon/

Zalaegerszegen versenyeztek kanizsai versenytáncosok Az elmúlt hétvégén Zalaegerszegen léptek parkettre a nagykanizsai Eraklin Táncklub Egyesület táncosai. A Press Dance Tánciskolás Táncversenyen tíz páros képviselte és az Eraklint és Nagykanizsát, és szinte minden kategóriában, ahol elindultak, dobogós helyezésekkel büszkélkedhetnek.

Az Eraklin Táncklub Egyesület kultúrált kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a társastáncok iránt. Táncklubunk szeretné feléleszteni a boldog békeidők szórakozási formáját, amikor is egy vasárnap délután egy jó tea mellett beszélgethettek, táncolhattak a hölgyek és urak.

Kaposmérőn és a horvátországi Zágrábban versenyeztek az Eraklinosok Az elmúlt hétvégén három versenyen is parkettra léptek a nagykanizsai Eraklin Táncklub Egyesület táncosai.

Október 26-án, Zalaegerszegen ismét sikeres versenynapot tudhatott magáénak az Eraklin Táncklub Egyesület. E osztályos táncosaink nagyon szépen remekeltek az Zala Open E Országos Bajnokságon is. A rendkívül népes és nívós mezőnyben versenyzőink döntős illetve középdöntős helyezéseket értek el. Gratulálunk nekik!

Az Eraklin Táncklub Egyesület sikerekben gazdag hétvégét tudhat maga mögött. Az október 19-én megrendezett szombathelyi ISIS Open Szabadidősport Táncversenyen rengeteg érmet hoztak haza az eraklinos versenyzők.

Az Eraklin Táncklub Egyesület tagfelvételt hirdet minden korosztály részére (5 éves kortól) kezdő versenytánc csoportjaiba.

Szeptembertől várunk minden táncolni vágyó óvodást, iskolást és felnőttet.