Idézetek

"Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel."

Mark Twain

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Klub élet
ZÁNKA!!!
Kedves Eraklinosok!
Augusztus utolsó hetében ismét Zánkai Táncfesztivál!
Tájékozódjatok az mtasz honlapján a megrendezésre kerülő kategóriákról, és fontos lenne, hogy minél előbb jelezzétek felénk, ki melyik nap akar indulni a versenyen, hogy a nyári felkészülést ehhez igazítsuk. (http://mtasz.hu/esemenynaptar/ )
Lesz lehetőségetek még júliusban és augusztusban is edzeni, különórázni, melynek órarendjét egy másik bejegyzésben hirdetjük! Figyeljétek a híreket!
--------------------------------------------------------
FIGYELEM FONYÓDI OVIS SZÜLŐK!!!
Ezúton tájékoztatunk benneteket, hogy a fonyódi ovis tábor az idő szűkében ELMARAD!!!
Szeretnénk azonban felhívni a figyelmeteket, hogy a kanizsai ovis csapattal Július 27-30-ig (hétfőtől péntekig) táborozunk a Klubban Nagykanizsán,ahova a héten bármelyik nap 08:00-16:00 óráig elhozhatjátok a gyermekeket, és a kanizsai kicsikkel táborozhatnak. A tábor díja 12.000 Ft, mely magában foglalja a tízórait, ebédet, uzsonnát.
Jelentkezzetek, ha érdekel benneteket a lehetőség, vagy bármilyen kérdésetek felmerül!
--------------------------------------------------------
NYÁRI EDZÉSI LEHETŐSÉGEK A KLUBBAN!!!
Kedves Táncosok, Versenyzők!
Mint ígértük, nem lesz leállás a nyáron sem, Júniusban még végig voltak edzések, a táborokat mindenki végigdolgozta, de szeretnénk, ha augusztusban is folytatnátok a felkészülést az őszi versenyekre, mely hamarabb itt lesz, mint hinnénk (pl. augusztus végén Zánka)!!!
Éppen ezért folyamatosan biztosítunk lehetőséget nektek a klubban edzésekre,különórázásokra, melynek menetrendje a következő lesz:
- Július 27., 29. (hétfő és szerda) : 16:30-19:00 közös órák, versenyfelkészítő edzések (létszámtól függően). Délelőttönként az ovisokkal leszünk, de természetesen bármikor bejöhettek a héten szabadon gyakorolni!!!!
- Augusztus 10-11-12. (hétfőtől szerdáig) minden délelőtt 10:30-12:00 óráig lesznek edzések, akik versenyre készülnek különösen ajánlott, de bárki látogathatja! Ezeken a napokon különórázásra is lehetőségetek nyílik Csabával.
- Augusztus 17-18-19. (hétfőtől szerdáig) szintén 10:30-12:00 óráig lesznek közös edzések, és ugyanezeken a napokon különórázni is tudok Julcsival.
- Augusztus utolsó hetében a zánkai táncfesztivál függvényében ütemezzük be az edzéseket, figyeljétek a friss híreket!
Táncos nyarat mindenkinek!
--------------------------------------------------------
TÁJÉKOZTATÓ A NYÁRI FELLÉPÉSEKRŐL!!!
Kedves Eraklinosok!
A Nyár várható eseményei, fellépései lassan összeállnak, ezt szeretnénk most mihamarabb jelezni felétek, hogy mindenki tudjon előre tervezni

- Június 14.: Nyárköszöntő műsor, Zsigmondy sportcsarnok: 16:00
- Június 20. Múzeumok Éjszakája, Kiskastély, 19:00
- Június 24. Nyárköszöntő műsor , Fonyód, 18:00 (ez inkább a fonyódiakat érinti)
- Július 4.: Hotel Karos Spa
- Július 24.:Fonyódi Strand Fesztivál, 18:30
- Július 30.: Hotel Karos Spa
- Augusztus 7.: Zalakaros, Gyógyfürdő tér 18:00
- Augusztus 8.: Fonyódi "Latin Varázs"
- Augusztus 14. Hotel Karos Spa
- Augusztus 20. Nagyatád????
- Augusztus 21.: Zalakaros, Gyógyfürdőtér 18:00
--------------------------------------------------------
SAMBA CSOPORT INDUL AZ ERAKLINBAN!!!!
Kedves Eraklinos Táncosok, Szülők, Anyukák, és Ismerősök!

Terveink közt szerepel egy egyedülálló Samba csoportot indítani a klubon belül, ahova szeretettel várunk lányokat, hölgyeket. Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akiknek kedvelik a latin táncokat, de valamilyen oknál fogva nincs lehetőségük társastáncot táncolni, (pl. nincs partnerük, vagy idejük), de ez által mégis táncolhatnak.
Ezen kívül a csoportba várunk olyanokat is, akik akár dobokkal és egyéb ütős hangszerekkel kísérnék a táncosokat.
Előzetes tájékozódásunk szerint lenne rá igény nem csak városi, hanem országos szinten is, egy ilyen egyedülálló, látványos show műsorra…
Amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket, illetve vannak ismerőseitek, akik szívesen csatlakoznának hozzánk, jelezzétek ezt felénk!

Az első alkalomra június 16.-án (kedden) 18:00-19:00 óráig kerül sor a klubban.

Várunk benneteket szeretettel!
--------------------------------------------------------
TÁBOROK!!!
A nyári táborok díjai a következők:
- Ovis csoport: Július 27-31.(h-p), Nagykanizsa, (08:00-16:00): 12.000 Ft, mely magában foglalja a tízórait, ebédet, uzsonnát.
- Gyerek2 A: Július 13-17. (h-p): Marcali: 25.000 Ft , mely magában foglalja a szállást, napi 5-szöri étkezést, strandbelépőt, fagyit, vendégtanárokat.
- Gyerek2B: Július 6-10. (h-p), Marcali: 23.500 Ft., mely magában foglalja a szállást, napi 5-szöri étkezést, strandbelépőt, fagyit, vendégtanárokat.
- Junior 1,2 csoportok: Június 29-Július 3. (h-p) :25.000 Ft , mely magában foglalja a szállást, napi 5-szöri étkezést, strandbelépőt, fagyit, vendégtanárokat.
- Felnőtt csoport: 22.500 Ft, mely csak a szállást és a napi 3-szori étkezést foglalja magában, minden egyéb kiadás önköltség, ami további egyeztetést igényel.
Újra felhívnánk mindenkinek a figyelmét , hogy ezek a táborok EDZŐTÁBOROK, melyek elsősorban a táncosok szakmai fejlődését szolgálja., hiszen ezen napok alatt több heti anyagot sajátíthatunk el, gyakorolhatunk be.
Részvételi szándékotokat legkésőbb Június 22-ig jelezzétek Éva néninél (hétfőn és szerdán), mellyel egy időben a táborok díjainak felét is szíveskedjetek befizetni!
(ha bárkinek fizetési problémája akad, egyénileg egyeztessünk)
--------------------------------------------------------
Kedves Táncosok, kedves Szülők!

Az ismét eseménydús hétvégével kapcsolatban egy-két információt szeretnénk megosztani veletek:
- Május 30-án (szombaton) egy nagy fellépésünk lesz Kaposváron, ahol 13:30-kor lépünk színpadra, tehát találkozó: 12:45-kor Kaposváron, a Főtéren. Ha valakinek utazási problémái merülnek fel, jelezze, mert biztosan találunk rá megoldást. Nagyon fontos, hogy péntekig jelezzétek, ki az, aki tud jönni!
- Május 31-én (vasárnap) gyereknapon, mint tudjátok klubunk szervezi a Városi Gyermeknapi program egy részét a Kiskastélyban, délelőtt 10:00 órától délután 14:00 óráig. Az ezzel kapcsolatos bővebb információkat , illetve a programot olvashatjátok a Facebook-on is, de személyesen a klubban is tájékoztatunk benneteket a részletekről. Kérünk mindenkit, hogy legkésőbb 09:00-kor jöjjön a Kiskastélyhoz, táncruhával együtt, hiszen a nap folyamán többször is fellépünk!

A délután folyamán 15:00 órakor fellépünk a Károlyi Kertben, illetve délután 16:00 órától (ahogyan azt már korábban jeleztük) Ingyenes Teadélutánt szervezünk szintén a Kiskastélyban.

Ez a Gyereknap a saját klubunk gyermekeinek is kedveskedik, de ezen felül a környezetetekben lévő családokat, gyerekeket legyetek kedvesen meginvitálni a rendezvényre!

Akiknek nincs párjuk, azokat is szeretnénk felléptetni, kérjük ők is jelezzék, hogy ott tudnak-e lenni.
A vasárnapi rendezvényen mindenkire szükség van, kérjük mindenki segítsen ott, ahol tud!!!

Péntekig jelentkezzetek ki jön a fellépésekre, (szombatra, illetve vasárnapra is) hogy tudjunk műsort összeállítani.
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület
--------------------------------------------------------
FONTOS INFORMÁCIÓK A MÁJUS-JÚNIUSI ESEMÉNYEKRŐL!!!
A közeljövőben számos fellépés, rendezvény, esemény érinti egyesületünket, ezekről szeretnénk benneteket tájékoztatni:

- Május 16-án (szombaton) fellépünk a Richter Egészségváros program keretein belül 17:00 órakor , Nagykanizsán, a Fő téren.

- Május 19-én (kedden) nyílik a \"180 év Társastánc Nagykanizsán\" című kiállítás, melyet a Múzeummal közösen rendezünk, és amely egyben egyesületünk 25 évét is magában foglalja. A megnyitóra 18:00 órakor kerül sor a Kiskastélyban. A kiállítás megnyitón táncolunk is, illetve minden Eraklinosnak úgy gondoljuk illendő megjelennie.

- Május 23-án (szombaton) osztályos verseny lesz Kaproncán, akit érint,úgy készüljön.

- Május 30-án (szombaton) pedig Tánciskolás verseny lesz Nagybajomban, ahol szeretnénk, hogy egy páran szintén elinduljatok.

- Ugyanezen a napon, május 30-án (szombaton) 13:00 és 15:00 óra között pedig fellépünk Kaposváron, valamint Nagykanizsán 17:00 órakor a Zsigmondy Öregdiák Találkozón.

- Május 31-én (vasárnap),10:00-14:00 óráig Gyereknap alkalmából interaktív gyermekprogramokkal készülünk a Kiskastélyban.
A Károlyi kerti Gyereknapi programra pedig táncolni is felkértek minket 15:00 órától. Szeretnénk, ha ez a Gyereknap klubunk gyermekeinek napja is lenne.
A nap folyamán, délután 16:00-19:00 óráig pedig Ingyenes Teadélután szervezünk a Kiskastélyban.

- Június 7-én (vasárnap) EGYESÜLETÜNK SZERVEZÉSÉBEN kerül megrendezésre az I. Fonyód Kupa Fonyódon, mely délelőtt egy Szabadidősport Táncversenyt, délután pedig Klubközi Pontszerző versenyt foglal magában, ahol szeretnénk, hogy minden eraklinos versenyző megmérettesse magát, illetve kérnénk előző napon (szombaton) a verseny előkészületeiben a segítségeteket.

- Június 20-án (szombaton) a Kiskastélyban, a kiállításunk helyszínén felkért minket a a Thúry György Múzeum a Múzeumok Éjszkája program megszervezésére és lebonyolítására.

További részleteket még itt a zárt csoportban, illetve személyesen a klubban megosztunk veletek. Kérünk benneteket, kísérjétek figyelemmel az új honlapon az eseménynaptárat, ott is igyekszünk minden programot megjeleníteni, onnan is tájékozódhattok a közeledő eseményekről.
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület
--------------------------------------------------------
HÉTVÉGI ÓRAREND JÁNOSI LÁSZLÓVAL!
Most szombaton (február 28-án) az órarend a következőképpen alakul:
10:30-12:00 Gyerek2 csapat
12:00-13:30: Junior1+ Junior2 + Felnőtt csapat
Útiköltség hozzájárulás: 400 Ft/fő.
Eraklin Táncklub Egyesület
2015.02.23.
--------------------------------------------------------
Figyelem Felnőtt csapat!!!
Az elkövetkezendő hat hétben (beleértve a mostanit is) a kedd esti edzéseitek helyett hétfőn és szerdán lesz órátok, ugyanúgy 18:30-20:00-ig. A pénteki óra változatlanul maradt. Tehát ha tudtok, akár hétfőn, szerdán, pénteken is jöhettek edzeni.
Eraklin Táncklub Egyesület
2015.02.23.
--------------------------------------------------------
MEGÉRKEZTEK A VERSENYKÁRTYÁK, VERSENYKÖNYVEK!
Kedves Versenyzők!
Megérkeztek a 2015.évi versenyengedélyeitek, illetve könyveitek.
Jövő héten hétfőn és kedden a pénztár nyitvatartási időben legyetek szívesek befizetni az árát! (A versenyengedély: 4.400 Ft., Versenykönyv: 2.600 Ft.)
Eraklin Táncklub Egyesület
2015.02.20.
--------------------------------------------------------
Kedves Szülők, kedves Táncosok!
Január 25-én (vasárnap) Jánosi László latin közös órákat tart a klubban minden korosztály számára!!!
Az órák rendje a következő:
10:30-11:30 : Gyerek2
11:30-12:30: Junior1+Felnőtt
13:15-14:45: Junior2
Az órák árát a klub fizeti, útiköltségre jelképes 400 Ft-ot kell fizetni!!!
Ne hagyjátok ki ezt a fejlődési lehetőséget!
Továbbá előre jeleznénk, hogy ebben a hónapban még Január 31-én (szombaton) Somogyi Norbert is lejön standard közös órákat tartani!:)
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület
2015.01.20.
--------------------------------------------------------
ERAKLINOS FARSANG!!!
Kedves Táncosok, kedves Szülők!
Február 8-án (vasárnap) 14:00 -17:00 óráig Farsangi mulatságot rendezünk a klubban, melyre szeretettel várunk minden Eraklinos gyereket, felnőttet, szülőt! A tavalyi évhez hasonlóan nem csak a gyerekeket, hanem a szülőket is kérjük, hogy lehetőség szerint öltsenek jelmezt!:)
További részleteket a klubban személyesen hirdetjük!
Eraklin Táncklub Egyesület
2015.01.20.
--------------------------------------------------------
Kedves Táncosok, Szülők, Barátok!
2015. Január 17-én, szombaton ismét Eraklin bál, amikor a jókedvé és a szórakozásé a főszerep, és nem utolsó sorban egyesületünket támogathatjuk.
A bálba 13 éves kortól várunk mindenkit, ahol a szórakoztató műsorok után a vacsoráról a Kaszinó Étterem, a minőségi zenéről pedig a táncversenyünkről ismert Lobo Latino gondoskodik.
Ezen a bálon nem kell profi táncosnak lenned, hogy jól érezd magad, hiszen az elmúlt Eraklin bálok hangulata igazolja, hogy a lényeg az önfeledt szórakozás, mulatozás.
Jegyek az irodában kaphatók 7000 Ft-os áron, amely korlátlan étel (svédasztal) és italfogyasztást tartalmaz (kivéve röviditalok és kávé) egész éjszaka.
Érkezés 18:30-tól, műsorkezdés: 19:00 órától.
Az éjféli tombola sorsoláshoz felajánlásokat köszönettel fogadunk.
Szívesen látjuk ismerőseiteket, barátaitokat is!
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.01.05.
--------------------------------------------------------
KARÁCSONYI MŰSOR TUDNIVALÓK
Kedves Táncosok, kedves Szülők!
December 20-án (szombaton), az év végi műsor előtt már 12:00 órától pakolhatunk a csarnokba. Mindenki,aki tud, jöjjön segíteni!
A próbák rendje a következő lesz:
14:00 : ABBA formációs beállás
14:30: Shrek formációs beállás
15:00: Egyéni táncok (standard, latin)
16:15: Ovi, kisiskola
A nézők 16:30-tól tudják elfoglalni helyeiket.
A műsor végeztével ne feledjétek a pizzapartit a klubban, ahova minden gyermeket, szülőt szeretettel várunk!:) A tortafesztiválon befolyt összegen pizzát szeretnénk rendelni, ezen felül ha szeretnétek egyebeket, (pl. üdítő, chips, ropi, stb.) hozzatok magatokkal, a gyermekek közösen elfogyasztják.
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.16.
--------------------------------------------------------
Karácsonyi műsor jegyvásárlás!!!
Akinek eddig még nem volt lehetősége, szerdán 16:45-18:45-ig a pénztárban még lehet jegyeket vásárolni az év végi karácsonyi műsorra!
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.16.
--------------------------------------------------------
Fonyódi Karácsonyi Műsor!
Kedves Táncosok, kedves Szülők!
December 16-án (kedden) a klubban az órák elmaradnak, mivel a fonyódi csoportnak Karácsonyi műsora lesz a Fonyódi Művelődési Házban, 17:00 órakor.
Aki el szeretne jönni akár fellépni, akár nézőnek, kérjük jelezze felénk!
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.09.
--------------------------------------------------------
ERAKLIN BÁL 2015.JANUÁR 17.(SZOMBAT), Honvéd Kaszinó!
Zenél a Lobo Latino!:)
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.09.
--------------------------------------------------------
Téli Szünet a Klubban!
Kedves Eraklinosok!
December 20-án (szombaton) 17:00-kor a Karácsonyi műsorral zárjuk az évet,ezt követően pizzapartizunk a klubban
2015-ben először Január 5-én (hétfőn) lesznek edzések a klubban.
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.09.
--------------------------------------------------------
Karácsonyi Műsor IDŐPONTVÁLTOZÁS!!!
Kedves Táncosok, kedves Szülők!
Az idei év végi Karácsonyi műsor December 20-án (szombaton) nem 18:00-kor, hanem egy órával korábban, 17:00 órakor kezdődik.
Jegyek csak elővételben vásárolhatók a klub pénztárában 600 Forintos áron.
A próbák időpontjait, és minden egyéb információt a klubban és itt is közzéteszünk majd!
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.09.
--------------------------------------------------------
Kedves Eraklinosok!
Ahogyan azt a klubban már szóban hirdettük, most vasárnap (november 30-án) Jánosi László tart a klubban közös latin órákat. Az órák 60 percesek lesznek, és a következő időpontokban és csoportbontásban lesznek megtartva( a párokat csak a fiúk neveivel jelezzük):
- 10:30-11:30: Gyerek2 (Zsigi, Misi, Matyi, Norbika, Bíró Gergő, Horváth Gergő, Balázs)
- 11:30-12:30: Junior1+Felnőtt (Józsika, Levente,Olcsi, Krisztián, Gábor, Csabi)
- 12:30-13:30: Junior2 (Árpi, Gyuri, Dani, Beni, Barna)
Az órák ára gyakorlatilag csak az útiköltség hozzájárulást teszik ki, pár száz forintba fog kerülni.
A részvétel erősen javasolt! Senki ne hagyja ki ezt a fejlődési lehetőséget!
Ne feledjétek, hogy folyamatosan készülünk az év végi Karácsonyi műsorra, valamint a December 7-i tánciskolás táncversenyre!
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.11.26.
--------------------------------------------------------------------------------
NEVEZÉS SZABADIDŐS TÁNCVERSENYRE!!!
Figyelem, fontos információ!
Akik a most szombati (Nov.22-i) Szabadidősport Nyugat-Magyarország Bajnokságon indulnak Kaposmérőn, legkésőbb 09:00 óráig le kell nevezniük a helyszínen.Ezért kérünk mindenkit, 09:00 előtt legyetek kedvesek odaérni!
Megkérünk mindenkit adja tovább az információt, nehogy valaki lemaradjon a tudnivalókról. Részletes forgatókönyvet alább, itt a zárt csoportban, a versennyel kapcsolatos egyéb információkat a klubban, a faliújságon találhattok.
Reméljük mindenkivel találkozunk a pénteki gyakorló edzésen!
Sikeres felkészülést mindenkinek!
Üdv: Eraklin
2014.11.20.
--------------------------------------------------------------------------------
Kedves Eraklinosok!
Mindenkinek köszönjük,hogy hozzájárult süteményével, ottlétével, táncával, bármi nemű segítségével, hogy az idei Tortafesztiválon is részt vehetett táncklubunk.
Úgy gondoltuk, hogy a hétvégi Tortafesztiválból befolyó összeget (15.000Ft.) a Karácsonyi műsort követő összejövetelre költjük. A gyerekeknek szeretnénk belőle pizzát rendelni.
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.11.18.
--------------------------------------------------------------------------------

SZABADIDŐS TÁNCVERSENY!
Kedves Eraklinosok!
Szeretnénk felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy 2014.November 22-én, szombaton Kaposmérőn rendezik meg a Szabadidősport Nyugat Magyarország Területi Bajnokságot, ahol Szabadidő Táncsport könyvvel rendelkező párosnak indulhatnak. A verseny további részleteiről a klubban érdeklődhettek!A verseny információit szóban, valamint a faliújságon is közöljük.
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület
2014.11.13.
--------------------------------------------------------------------------------
IV.TORTAFESZTIVÁL!
Kedves Eraklinosok!
Egyesületünk idén sem maradhat ki a Tortafesztiválból:) Klubunk süteményekkel is jelen lesz a rendezvényen, de 16:00 órakor a színpadon is fellépünk:)
Arra kérünk minden Eraklinos Leányt, Anyukát vagy akár Fiút is süssön valami finomságot, mutassuk meg a városnak, hogy nem csak táncolni, de sütni is nagyon jól tudunk:)
A rendezvény 13:00 órakor kezdődik, kapunk majd két asztalt, ahova kipakolhatunk.
Kérünk benneteket,gyertek el minél többen! Aki tudja,szánja oda a délutánját, legyünk ott eraklinos melegítőben, hozza mindenki magával a fellépő ruháját is és töltsünk el együtt egy kellemes délutánt:)
Bármi kérdés, kérés felmerül, a klubban vagy itt jelezzétek felénk!
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület
2014.11.13.
--------------------------------------------------------
KARÁCSONYI MŰSOR IDŐPONT VÁLTOZÁS!!!
Kedves Eraklinosok!
Az év végi Karácsonyi műsorunk időpontját sajnos rajtunk kívül álló okok miatt meg kellett változtatunk.Az új időpont: 2014. december 20. (szombat) 18:00 óra, a helyszín változatlan:a Zsigmondy Sportcsarnokában (Hunyadi u.18.) lesz megtartva.
Eraklin Táncklub Egyesület
-------------------------------------------------------
Kedves Eraklinos Táncosok, kedves Szülők!
Idén az év végi Karácsonyi műsorunk 2014.December 21-én, vasárnap, 17:00 órakor lesz a Zsigmondy Sportcsarnokában.További részleteket majd a klubban,illetve itt is megosztunk veletek!
Üdv: Eraklin
--------------------------------------------------------
SPORTORVOSI VIZSGÁLAT!
Kedves Eraklinos versenyző párosok!
Minden Szabadidő Táncsport könyvvel rendelkező versenyzőnek, illetve azoknak a versenykönyvvel rendelkező párosoknak, akiknek hamarosan lejár a sportorvosi engedélyük, November 10-én , (hétfőn) 14:30-kor kötelező sportorvosi vizsgálaton kell részt vennie. A vizsgálat helyszíne: Csengery u.13. A sportorvosi vizsgálat díja 1000Ft., amit majd az irodában tudtok kifizetni a pénztári nyitvatartási időben. A vizsgálat előtt feltétlenül ki kell tölteni egy sportorvosi vizsgálati kérdőívet, melyet a héten tőlünk megkaptok az edzésen, vagy kérhettek az irodában. Ezt a kérdőívet feltétlenül vigyétek magatokkal a vizsgálatra.Aki már volt a Doktornőnél (Dr.Dudás Margit), annak csak a TAJ számára lesz szükség.
Eraklin Táncklub Egyesület
--------------------------------------------------------

Kedves Szülők, kedves Táncosok!
Szeretnénk köszönetet mondani azoknak a Szülőknek és gyerekeknek, akik most hétvégén, illetve az előző hétvégén részt vettek a klubban zajló munkálatokban, nagytakarításban minden a klubbot igénybe vevő Táncos és Szülő nevében!
Csaba, Julcsi

--------------------------------------------------------
SZABADIDŐS TÁNCKÖNYV IGÉNYLŐ LAPOK!
Kedves Táncosok!
Kérünk benneteket, legkésőbb csütörtökig ( okt.16.) hozzátok vissza kitöltve, fényképpel mellékelve a Szabadidős Tánckönyv igénylő lapokat, amiket kiosztottunk. Aki ezt nem teszi meg, annak sajnos nem tudjuk megrendelni a szabadidős táncsport könyvét.
Köszönettel:
Eraklin Táncklub Egyesület

-----------------------------------------------------------

FESTÉS, ŐSZI NAGYTAKARÍTÁS A KLUBBAN!!!
Kedves Eraklinosok!
Október 18-án (szombaton) reggel 09:00 órától várunk minden kedves táncost, szülőt, barátot, aki szeretne részt venni a táncklub megújításában, átalakításában. A nap folyamán női öltözőben megépített galéria lakkozására, valamint az ajtók ablakok javítására, átfestésére kerül sor.Kérjük, aki csak teheti jöjjön el, minden kézre szükség van!(Tudjuk, hogy ez a szombat munkanap, de sok helyen nem lesz iskola és nem dolgoznak.)
Továbbá: Október 25-én (szombaton) szintén reggel 09:00 órától NAGYTAKARÍTÁS lesz a klubban, mindenki aki Eraklinos, itt a helye, hiszen közös érdekünk, hogy a klub - ahol szabadidőnk nagy részét eltöltjük- tisztán legyen tartva.Ehhez kérünk minden Eraklinostól aktív részvételt!Jelentkezzetek, ki az akire számíthatunk!
Természetesen, ha valaki nem reggel, hanem csak a nap folyamán tud érkezni, ugyanúgy számítunk rá!
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület

-----------------------------------------------------------

EDZÉSEK AZ ŐSZI SZÜNETBEN !!!
Kedves Eraklinosok!
A hosszú őszi szünetet idén sem fogjuk tétlenül eltölteni!:)
Nálunk a klubban az edzések Október 22-én (szerdán) még meg lesznek tartva, Október 23-24.(csütörtök-péntek) szünet lesz a klubban is.

Az október 27-i héten azonban minden csoport számára formációkat szeretnénk betanítani két-két napon keresztül 09:00-15:30-ig. A fennmaradó napokra összevont órákat tartunk (azon csoportoknak, akiknek aznap nem volt formációs órájuk) 16:30-19:00 óráig.
Az órarend csoportbontásban az Október 27-i héten:

Gyerek 2 csoport:
Formációs edzés: Okt.27,28.(hétfő-kedd)
Összevont óra: Okt. 29,30,31.(szerda-csütörtök-péntek)

Junior1 csoport:
Formációs edzés: Okt.29,30.(szerda-csütörtök)
Összevont óra: Okt. 27, 28, 31. (hétfő, kedd, péntek)

Junior2 csoport:
Formációs edzés: Okt.31.(péntek)
Összevont óra: Okt.27,28,29,,30.(hétfőtől-csütörtökig)

A felnőttek részére formáció nem lesz, számukra minden nap összevont edzés lesz.

A formációs edzésekre mindenki hozzon magával ételt- italt, mert egész nap a klubban tartózkodunk.
További információk a klubban!
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület

-----------------------------------------------------------HÉTVÉGI ÓRAREND JÁNOSI LÁSZLÓVAL!
Most szombaton (február 28-án) az órarend a következőképpen alakul:
10:30-12:00 Gyerek2 csapat
12:00-13:30: Junior1+ Junior2 + Felnőtt csapat
Útiköltség hozzájárulás: 400 Ft/fő.
Eraklin Táncklub Egyesület
2015.02.23.
--------------------------------------------------------
Figyelem Felnőtt csapat!!!
Az elkövetkezendő hat hétben (beleértve a mostanit is) a kedd esti edzéseitek helyett hétfőn és szerdán lesz órátok, ugyanúgy 18:30-20:00-ig. A pénteki óra változatlanul maradt. Tehát ha tudtok, akár hétfőn, szerdán, pénteken is jöhettek edzeni.
Eraklin Táncklub Egyesület
2015.02.23.
--------------------------------------------------------
MEGÉRKEZTEK A VERSENYKÁRTYÁK, VERSENYKÖNYVEK!
Kedves Versenyzők!
Megérkeztek a 2015.évi versenyengedélyeitek, illetve könyveitek.
Jövő héten hétfőn és kedden a pénztár nyitvatartási időben legyetek szívesek befizetni az árát! (A versenyengedély: 4.400 Ft., Versenykönyv: 2.600 Ft.)
Eraklin Táncklub Egyesület
2015.02.20.
--------------------------------------------------------
Kedves Szülők, kedves Táncosok!
Január 25-én (vasárnap) Jánosi László latin közös órákat tart a klubban minden korosztály számára!!!
Az órák rendje a következő:
10:30-11:30 : Gyerek2
11:30-12:30: Junior1+Felnőtt
13:15-14:45: Junior2
Az órák árát a klub fizeti, útiköltségre jelképes 400 Ft-ot kell fizetni!!!
Ne hagyjátok ki ezt a fejlődési lehetőséget!
Továbbá előre jeleznénk, hogy ebben a hónapban még Január 31-én (szombaton) Somogyi Norbert is lejön standard közös órákat tartani!:)
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület
2015.01.20.
--------------------------------------------------------
ERAKLINOS FARSANG!!!
Kedves Táncosok, kedves Szülők!
Február 8-án (vasárnap) 14:00 -17:00 óráig Farsangi mulatságot rendezünk a klubban, melyre szeretettel várunk minden Eraklinos gyereket, felnőttet, szülőt! A tavalyi évhez hasonlóan nem csak a gyerekeket, hanem a szülőket is kérjük, hogy lehetőség szerint öltsenek jelmezt!:)
További részleteket a klubban személyesen hirdetjük!
Eraklin Táncklub Egyesület
2015.01.20.
--------------------------------------------------------
Kedves Táncosok, Szülők, Barátok!
2015. Január 17-én, szombaton ismét Eraklin bál, amikor a jókedvé és a szórakozásé a főszerep, és nem utolsó sorban egyesületünket támogathatjuk.
A bálba 13 éves kortól várunk mindenkit, ahol a szórakoztató műsorok után a vacsoráról a Kaszinó Étterem, a minőségi zenéről pedig a táncversenyünkről ismert Lobo Latino gondoskodik.
Ezen a bálon nem kell profi táncosnak lenned, hogy jól érezd magad, hiszen az elmúlt Eraklin bálok hangulata igazolja, hogy a lényeg az önfeledt szórakozás, mulatozás.
Jegyek az irodában kaphatók 7000 Ft-os áron, amely korlátlan étel (svédasztal) és italfogyasztást tartalmaz (kivéve röviditalok és kávé) egész éjszaka.
Érkezés 18:30-tól, műsorkezdés: 19:00 órától.
Az éjféli tombola sorsoláshoz felajánlásokat köszönettel fogadunk.
Szívesen látjuk ismerőseiteket, barátaitokat is!
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.01.05.
--------------------------------------------------------
KARÁCSONYI MŰSOR TUDNIVALÓK
Kedves Táncosok, kedves Szülők!
December 20-án (szombaton), az év végi műsor előtt már 12:00 órától pakolhatunk a csarnokba. Mindenki,aki tud, jöjjön segíteni!
A próbák rendje a következő lesz:
14:00 : ABBA formációs beállás
14:30: Shrek formációs beállás
15:00: Egyéni táncok (standard, latin)
16:15: Ovi, kisiskola
A nézők 16:30-tól tudják elfoglalni helyeiket.
A műsor végeztével ne feledjétek a pizzapartit a klubban, ahova minden gyermeket, szülőt szeretettel várunk!:) A tortafesztiválon befolyt összegen pizzát szeretnénk rendelni, ezen felül ha szeretnétek egyebeket, (pl. üdítő, chips, ropi, stb.) hozzatok magatokkal, a gyermekek közösen elfogyasztják.
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.16.
--------------------------------------------------------
Karácsonyi műsor jegyvásárlás!!!
Akinek eddig még nem volt lehetősége, szerdán 16:45-18:45-ig a pénztárban még lehet jegyeket vásárolni az év végi karácsonyi műsorra!
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.16.
--------------------------------------------------------
Fonyódi Karácsonyi Műsor!
Kedves Táncosok, kedves Szülők!
December 16-án (kedden) a klubban az órák elmaradnak, mivel a fonyódi csoportnak Karácsonyi műsora lesz a Fonyódi Művelődési Házban, 17:00 órakor.
Aki el szeretne jönni akár fellépni, akár nézőnek, kérjük jelezze felénk!
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.09.
--------------------------------------------------------
ERAKLIN BÁL 2015.JANUÁR 17.(SZOMBAT), Honvéd Kaszinó!
Zenél a Lobo Latino!:)
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.09.
--------------------------------------------------------
Téli Szünet a Klubban!
Kedves Eraklinosok!
December 20-án (szombaton) 17:00-kor a Karácsonyi műsorral zárjuk az évet,ezt követően pizzapartizunk a klubban
2015-ben először Január 5-én (hétfőn) lesznek edzések a klubban.
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.09.
--------------------------------------------------------
Karácsonyi Műsor IDŐPONTVÁLTOZÁS!!!
Kedves Táncosok, kedves Szülők!
Az idei év végi Karácsonyi műsor December 20-án (szombaton) nem 18:00-kor, hanem egy órával korábban, 17:00 órakor kezdődik.
Jegyek csak elővételben vásárolhatók a klub pénztárában 600 Forintos áron.
A próbák időpontjait, és minden egyéb információt a klubban és itt is közzéteszünk majd!
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.12.09.
--------------------------------------------------------
Kedves Eraklinosok!
Ahogyan azt a klubban már szóban hirdettük, most vasárnap (november 30-án) Jánosi László tart a klubban közös latin órákat. Az órák 60 percesek lesznek, és a következő időpontokban és csoportbontásban lesznek megtartva( a párokat csak a fiúk neveivel jelezzük):
- 10:30-11:30: Gyerek2 (Zsigi, Misi, Matyi, Norbika, Bíró Gergő, Horváth Gergő, Balázs)
- 11:30-12:30: Junior1+Felnőtt (Józsika, Levente,Olcsi, Krisztián, Gábor, Csabi)
- 12:30-13:30: Junior2 (Árpi, Gyuri, Dani, Beni, Barna)
Az órák ára gyakorlatilag csak az útiköltség hozzájárulást teszik ki, pár száz forintba fog kerülni.
A részvétel erősen javasolt! Senki ne hagyja ki ezt a fejlődési lehetőséget!
Ne feledjétek, hogy folyamatosan készülünk az év végi Karácsonyi műsorra, valamint a December 7-i tánciskolás táncversenyre!
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.11.26.
--------------------------------------------------------------------------------
NEVEZÉS SZABADIDŐS TÁNCVERSENYRE!!!
Figyelem, fontos információ!
Akik a most szombati (Nov.22-i) Szabadidősport Nyugat-Magyarország Bajnokságon indulnak Kaposmérőn, legkésőbb 09:00 óráig le kell nevezniük a helyszínen.Ezért kérünk mindenkit, 09:00 előtt legyetek kedvesek odaérni!
Megkérünk mindenkit adja tovább az információt, nehogy valaki lemaradjon a tudnivalókról. Részletes forgatókönyvet alább, itt a zárt csoportban, a versennyel kapcsolatos egyéb információkat a klubban, a faliújságon találhattok.
Reméljük mindenkivel találkozunk a pénteki gyakorló edzésen!
Sikeres felkészülést mindenkinek!
Üdv: Eraklin
2014.11.20.
--------------------------------------------------------------------------------
Kedves Eraklinosok!
Mindenkinek köszönjük,hogy hozzájárult süteményével, ottlétével, táncával, bármi nemű segítségével, hogy az idei Tortafesztiválon is részt vehetett táncklubunk.
Úgy gondoltuk, hogy a hétvégi Tortafesztiválból befolyó összeget (15.000Ft.) a Karácsonyi műsort követő összejövetelre költjük. A gyerekeknek szeretnénk belőle pizzát rendelni.
Eraklin Táncklub Egyesület
2014.11.18.
--------------------------------------------------------------------------------

SZABADIDŐS TÁNCVERSENY!
Kedves Eraklinosok!
Szeretnénk felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy 2014.November 22-én, szombaton Kaposmérőn rendezik meg a Szabadidősport Nyugat Magyarország Területi Bajnokságot, ahol Szabadidő Táncsport könyvvel rendelkező párosnak indulhatnak. A verseny további részleteiről a klubban érdeklődhettek!A verseny információit szóban, valamint a faliújságon is közöljük.
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület
2014.11.13.
--------------------------------------------------------------------------------
IV.TORTAFESZTIVÁL!
Kedves Eraklinosok!
Egyesületünk idén sem maradhat ki a Tortafesztiválból:) Klubunk süteményekkel is jelen lesz a rendezvényen, de 16:00 órakor a színpadon is fellépünk:)
Arra kérünk minden Eraklinos Leányt, Anyukát vagy akár Fiút is süssön valami finomságot, mutassuk meg a városnak, hogy nem csak táncolni, de sütni is nagyon jól tudunk:)
A rendezvény 13:00 órakor kezdődik, kapunk majd két asztalt, ahova kipakolhatunk.
Kérünk benneteket,gyertek el minél többen! Aki tudja,szánja oda a délutánját, legyünk ott eraklinos melegítőben, hozza mindenki magával a fellépő ruháját is és töltsünk el együtt egy kellemes délutánt:)
Bármi kérdés, kérés felmerül, a klubban vagy itt jelezzétek felénk!
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület
2014.11.13.
--------------------------------------------------------
KARÁCSONYI MŰSOR IDŐPONT VÁLTOZÁS!!!
Kedves Eraklinosok!
Az év végi Karácsonyi műsorunk időpontját sajnos rajtunk kívül álló okok miatt meg kellett változtatunk.Az új időpont: 2014. december 20. (szombat) 18:00 óra, a helyszín változatlan:a Zsigmondy Sportcsarnokában (Hunyadi u.18.) lesz megtartva.
Eraklin Táncklub Egyesület
-------------------------------------------------------
Kedves Eraklinos Táncosok, kedves Szülők!
Idén az év végi Karácsonyi műsorunk 2014.December 21-én, vasárnap, 17:00 órakor lesz a Zsigmondy Sportcsarnokában.További részleteket majd a klubban,illetve itt is megosztunk veletek!
Üdv: Eraklin
--------------------------------------------------------
SPORTORVOSI VIZSGÁLAT!
Kedves Eraklinos versenyző párosok!
Minden Szabadidő Táncsport könyvvel rendelkező versenyzőnek, illetve azoknak a versenykönyvvel rendelkező párosoknak, akiknek hamarosan lejár a sportorvosi engedélyük, November 10-én , (hétfőn) 14:30-kor kötelező sportorvosi vizsgálaton kell részt vennie. A vizsgálat helyszíne: Csengery u.13. A sportorvosi vizsgálat díja 1000Ft., amit majd az irodában tudtok kifizetni a pénztári nyitvatartási időben. A vizsgálat előtt feltétlenül ki kell tölteni egy sportorvosi vizsgálati kérdőívet, melyet a héten tőlünk megkaptok az edzésen, vagy kérhettek az irodában. Ezt a kérdőívet feltétlenül vigyétek magatokkal a vizsgálatra.Aki már volt a Doktornőnél (Dr.Dudás Margit), annak csak a TAJ számára lesz szükség.
Eraklin Táncklub Egyesület
--------------------------------------------------------

Kedves Szülők, kedves Táncosok!
Szeretnénk köszönetet mondani azoknak a Szülőknek és gyerekeknek, akik most hétvégén, illetve az előző hétvégén részt vettek a klubban zajló munkálatokban, nagytakarításban minden a klubbot igénybe vevő Táncos és Szülő nevében!
Csaba, Julcsi

--------------------------------------------------------
SZABADIDŐS TÁNCKÖNYV IGÉNYLŐ LAPOK!
Kedves Táncosok!
Kérünk benneteket, legkésőbb csütörtökig ( okt.16.) hozzátok vissza kitöltve, fényképpel mellékelve a Szabadidős Tánckönyv igénylő lapokat, amiket kiosztottunk. Aki ezt nem teszi meg, annak sajnos nem tudjuk megrendelni a szabadidős táncsport könyvét.
Köszönettel:
Eraklin Táncklub Egyesület

-----------------------------------------------------------

FESTÉS, ŐSZI NAGYTAKARÍTÁS A KLUBBAN!!!
Kedves Eraklinosok!
Október 18-án (szombaton) reggel 09:00 órától várunk minden kedves táncost, szülőt, barátot, aki szeretne részt venni a táncklub megújításában, átalakításában. A nap folyamán női öltözőben megépített galéria lakkozására, valamint az ajtók ablakok javítására, átfestésére kerül sor.Kérjük, aki csak teheti jöjjön el, minden kézre szükség van!(Tudjuk, hogy ez a szombat munkanap, de sok helyen nem lesz iskola és nem dolgoznak.)
Továbbá: Október 25-én (szombaton) szintén reggel 09:00 órától NAGYTAKARÍTÁS lesz a klubban, mindenki aki Eraklinos, itt a helye, hiszen közös érdekünk, hogy a klub - ahol szabadidőnk nagy részét eltöltjük- tisztán legyen tartva.Ehhez kérünk minden Eraklinostól aktív részvételt!Jelentkezzetek, ki az akire számíthatunk!
Természetesen, ha valaki nem reggel, hanem csak a nap folyamán tud érkezni, ugyanúgy számítunk rá!
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület

-----------------------------------------------------------

EDZÉSEK AZ ŐSZI SZÜNETBEN !!!
Kedves Eraklinosok!
A hosszú őszi szünetet idén sem fogjuk tétlenül eltölteni!:)
Nálunk a klubban az edzések Október 22-én (szerdán) még meg lesznek tartva, Október 23-24.(csütörtök-péntek) szünet lesz a klubban is.

Az október 27-i héten azonban minden csoport számára formációkat szeretnénk betanítani két-két napon keresztül 09:00-15:30-ig. A fennmaradó napokra összevont órákat tartunk (azon csoportoknak, akiknek aznap nem volt formációs órájuk) 16:30-19:00 óráig.
Az órarend csoportbontásban az Október 27-i héten:

Gyerek 2 csoport:
Formációs edzés: Okt.27,28.(hétfő-kedd)
Összevont óra: Okt. 29,30,31.(szerda-csütörtök-péntek)

Junior1 csoport:
Formációs edzés: Okt.29,30.(szerda-csütörtök)
Összevont óra: Okt. 27, 28, 31. (hétfő, kedd, péntek)

Junior2 csoport:
Formációs edzés: Okt.31.(péntek)
Összevont óra: Okt.27,28,29,,30.(hétfőtől-csütörtökig)

A felnőttek részére formáció nem lesz, számukra minden nap összevont edzés lesz.

A formációs edzésekre mindenki hozzon magával ételt- italt, mert egész nap a klubban tartózkodunk.
További információk a klubban!
Üdv: Eraklin Táncklub Egyesület

-----------------------------------------------------------