Idézetek

"Nem olyan emberekre vágyom, akik táncolni akarnak. Hanem olyanokra, akiknek táncolniuk kell!"


Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)
Tel: +36-20/5300-650
Email: eraklintancklub{kukac}gmail.com
Eraklin Kupa
>>> Javított forgatókönyv letöltése <<<


Köszöntjük az VI. Eraklin Kupa klubközi pontszerző verseny információs oldalán!Sok szeretettel várunk minden egyesületet és versenyző párost az VI. Eraklin Kupa klubközi pontszerző versenyre!

Az november 19-én megrendezésre kerülő versenyeinken országosan is egyedülálló módon feldíszített sportcsarnok már önmagában megalapozza az exkluzív hangulatot, melyet tovább fokoz a Lobo Latino tánczenekar által nyújtott magas színvonalú zene.

Akik már egyszer ellátogathattak hozzánk, tudják, hogy klubunk kiemelkedő minőségben rendez táncversenyeket, különösen nagy figyelmet fordítva a pontos időbeosztásra, a higiéniai feltételekre, az olcsó, ám széles választékú büfére, a terem műfajhoz illő eleganciájára és arra, hogy mind a versenyzők, mind kísérőik úgy érezzék, hogy egy igazán jó versenyre neveztek, illetve látogattak el.

Városunkat bármely irányból könnyen megközelíthetik, illetve Budapesttel az M7-es autópálya köt minket össze, így a fővárosból városunkba röpke másfél óra alatt eljuthatnak.

Köszönjük, hogy ellátogattak az Eraklin Táncklub Egyesület oldalára, és megtisztelnek bennünket érdeklődésükkel. Az alábbiakban minden részletes információt megtudhatnak versenyeinkkel kapcsolatban. A felmerülő további kérdésekre szívesen állunk rendelkezésre az eraklintancklub{kukac}gmail.com e-mai címen, vagy a 06 20 5300 650-es telefonszámon.

Találkozzunk Nagykanizsán, november 19-én, szombaton!

Nagy szeretettel várjuk a kedves versenyzőket, családtagjaikat, kísérőiket és a tisztelt edzőket!

Táncos üdvözlettel:
Eraklin Táncklub Egyesület


Hallgasd meg az Eraklin Kupa zenekarát
Versenyeink hangulatképeiTisztelt Egyesületvezetők, Kedves Táncosok!

Az Eraklin Táncklub Egyesület szeretettel meghívja egyesületük versenyzőit a 2016. november 19-én (szombaton) megrendezésre kerülő

VI. Eraklin Kupa Klubközi Táncversenyre.

Helyszín: Zsigmondy Vilmos és Széchenyi István Szakképző Iskola Tornacsarnoka Nagykanizsa Hunyadi u. 18.

Versenykezdés : 10:00 óra

Nevezés: 08:00-09:00 óráig

Parkett próba: 09:00 órától Megrendezésre kerülő versenyek:

 StandardLatin
Gyerek IE, DE, D
Gyerek IIE, DE, D
Junior IE, DE, D
Junior IIE, D, CE, D, C
IfjúságiE, D, C, BE, D, C, B
FelnőttE, D, C, BE, D, C, B
Senior IEE
Senior IIE, DE, D
Senior IIIEE


Versenyünkön a korosztályi átjárhatóság engedélyezett!

A verseny díjazása: Kupa, érem, oklevél

Nevezési határidő: 2016. november 14. (hétfő)

Nevezési cím: Nevezés az MTÁSZ nevezőprogramjával

Tánctér: 13*20 méter, parketta

Zene: Élő zene

Nevezési díj: Egy versenyszámban történő indulás esetén 3 000 HUF/pár, minden további versenyszámban 1 000 HUF/pár/versenyszám. (MTáSZ VT VSZ 2014 12.5)

Belépőjegy ára: 6 éves kor felett 2.500,- Ft/fő Részletes forgatókönyv 2016. november 17-től honlapunkon (www.eraklintancklub.hu) elérhető.

Szeretnénk minden versenyzőnek, kísérőnek figyelmébe ajánlani a verseny napján 18 órától megrendezésre kerülő, egyesületünk által szervezett VII. Kanizsa Kupa Meghívásos Nemzetközi Tíztáncversenyt. Ezen a gála jellegű, fergeteges hangulatú versenyen hazánk és a környező országok top párosai mérik össze tudásukat. A Kanizsa Kupa megtekintése minden táncos és hozzátartozó számára különleges és meghatározó élményt nyújt.
A tánciskolás versenyen regisztrált táncosok előzetes, e-mail-en történő foglalást követően a Kanizsa Kupára 500,- Ft-os áron belépőjegyet válthatnak. A belépőjegy ára kísérőknek 2.500,-Ft. Kérjük, hogy jegyek iránti igényüket az eraklintancklub{kukac}gmail.com címre szíveskedjenek előzetesen megküldeni.
Mind a tánciskolás versenyre, mind az esti Kanizsa Kupára előzetes, az eraklintancklub{kukac}gmail.com e-mail címen történő regisztrációt követően egyesületenként egy fő edző-oktató részére ingyenes belépőjegyet biztosítunk. Szeretettel várjuk versenyzőiket és kísérőiket!

Nagykanizsa, 2016. október 17.
Lekszikov Csaba
Eraklin Táncklub Egyesület